Tarieven

Kosten

In principe duurt een therapiegesprek een uur. Het tarief van 65 euro per uur is richtinggevend.

Het kennismakingsgesprek is gratis. Voor studenten en mensen met een minimum inkomen is het tarief bespreekbaar. Laat de kosten u niet belemmeren om de stap te nemen.

Een relatietherapiegesprek duurt gewoonlijk 1,5 uur. Zorgverzekeraar ProLife vergoedt voor een deel de gesprekken vanwege het Keurmerk Christelijke Zorg.

Vergoeding WMO/Jeugdzorg
Als therapeut participeer ik ook in het Torenkamertje in Wageningen. Van daaruit kunnen gesprekken met mij vergoed worden vanuit de Jeugdzorg en WMO voor inwoners van de gemeenten  Ede, Wageningen, Renkum en Overbetuwe. Bij de toekenning WMO moet rekening gehouden worden met een eigen bijdrage per maand. Deze is inkomensafhankelijk. Voor informatie zie : www.hetcak.nl 

Vergoeding

Afhankelijk van de ziektekostenverzekeraar en de aanvullende verzekering worden de kosten mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed.Vergoedingen van complementaire psychosociale hulpverlening vinden plaats vanuit de aanvullende verzekering en vallen onder alternatieve geneeswijzen.
Zie voor 2018: https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html 

Voor goede hulpverlening bij werkgerelateerde problematiek nemen werkgevers vaak de kosten geheel of gedeeltelijk voor hun rekening.

Praktijk ‘de Crux’ is aangesloten bij de K.v.K. nr: 53022289